Days of my life

Måndag 15: Jobb, hem till den öppnade vinflaskan och middag med Anna. Hårdrockstema och minst 15 klädbyten. T-banan till Valle Hovin, AC/DC. Rock rock rock! Efterfest på John´s, hemgång utan jacka eftersom den låg i Annas väska. Väldigt ont i fötter som levt i många timmar i högklackat.

Tisdag 16: Sovmorgon. Försöker lösa mysteriet med att en spya legat i våran toa utan att varken jag eller Anna har kräkts... Jobbar, en aning reducerad. Trots detta, två öl på Tea Lounge med Stefan efter jobb, för det är ju så gott och trevligt!

Onsdag 17: Sover och känner mig nedslagen med en planka när jag efter 1,5 h´s snoozande stapplar med nerför trappan. Spelar minigolf med 10åring och vinner, tjohoo!:)

Torsdag 18: Har totalt avsaknad av karaktär när jag skippar träningen eftersom jag inte ser vitsen med att träna en gång efter mitt (ofrivilliga) träningsuppehåll och sen inte kunna träna på flera dagar. Snabbdricker kaffe med sötaste Solveig innan jobb, sen ännu en kväll på jobbet.

Fredag 19: Jobbar, sitter halva dagen i en bil tokstressad över att jag ska få bensinstopp på grund av att den förra som körde inte sa ifrån att det behövdes fyllas på, och Statoilmacken är långt borta... går ju kalasbra såklart!;) Jobbar över en timme, skyndar hem och fixar mig till Sommarfest med Biermänn och kvinnor på Månefisken. Dansar hela natten och har sjukt kul!:)

Lördag 20: Äter frukost/lunch på Sagane lunchbar. Inser det praktiska med att ens kompisar har samma klädstorlek som jag själv, glimrende! Går på halvfart hela dagen men laddar inför Morrissey på Sentrum Scene och en underbar kväll med Mannen med stort M... blir en aning orolig när han efter en ölincident väljer att kliva av scenen, men han kommer som tur tillbaka. Och sliter av sig skjortan. Yessssss!

Söndag 21: Fikar med Maria på Godt bröd innan jobb. Solen skiner och kvällen går strålande på jobb. Lyssnar på Placebo och virrar bort mig på hemvägen. Bokar biljetter till Sthlm på tisdag.

Måndag 22: Jobbar och jobbar. Njuter av sol och nästan för mycket värme (det där sa jag inte!). Äter brownie till frukost, flyttar barn och agerar personal shopper. Skakar hand med samtliga medlemmar ur The Killers på Oslo City. Min mage känns som att den är 14 igen och jag ler hela vägen hem. Soffakos med ett glas vin och en öl och trevligt sällskap. Är uppe alldeles för länge och har inte packat till min snabbtripp till Sthlm imorgon. Men vad spelar det för roll, jag träffade Brandon Flowers ikväll!!:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0