Systerbesök och schlager!!

Har haft finbesök av kära syster denna helg, har varit kalaskul och som vanligt galna eskapader!!;) Vi har gått igenom stans krogar kväll för kväll, soppkväll på Oscar och sen Plaza på torsdagen, där de hade nyöppning och vi fick se en annan del av stället. Där visade Helleny sina ofantliga färdigheter med att öppna ölflaskor utan öppnare, jäklar vad hon kan!!! Mkt imponerad, ska aldrig gå på fest utan dig gumman!!! Hihi! på fredagen blev det ett kärt återbesök på favvis Bishops, har inte varit där på länge eftersom dansnerven har pulserat varje utgångstillfälle denna höst,, men nu gick vi dit å drack Newcastle och det var väldigt gott, trevligt och mycket skratt!! Lördagen var blev det först familjemiddag, inte så ofta det inträffar, men man måste ju passa på när syster är i stan! Sen var det en ovanligt lugn förfest hos Gotland och jag å Karo trippade iväg till O´Learys där vi mötte upp syster därinne. Kvällen var trevlig, medelåldern var dock 18 kändes det som,, men det gick ju fint ändå!:) Men såklart blev det endel trevliga möten och jag har lovat bort mina kockkunskaper på onsdag för en middag! Att det dessutom är en kock som jag ska bjuda på middag är ju en ännu stötte utmaning, men i har ju faktist läsa samma kockböcker så det ska nog gå fint!:) Kvällen bjöd på flera efterfesterbjudanden och vi fastnade för ett som blev allt annat än vad vi trodde att det skulle bli. Jag antar att det som händer på efterfester stannar på efterfester,, men jag kan ju säga schlager, peruker, slampklackar, moppskaft, småklänningar, erotisk dans, håriga ben och en helt sjukt enorm,,, fallossymbol,,, så kanske ni fattar hur galet sjukt allt blev,,, sanslöst!! Men som vanligt kul som fan!! Aaaamagad!

Var tvungen att ringa utomlands mitt i natten och höra en ljuv stämma, nydligt! Kalendern ska kollas å en resa inbokas,, snarast!!
Har förövrigt varit väldigt internationell på senaste,, räknar mig som flerspråkig, och jag hoppas att jag får utveckla min engelska accent ännu mer snart. Kanske redan på tisdag om jag har tur? Då ska ju även mina fotbollskunskaper utvecklas. Har varit duktig och hållt mig à jour med iallafall Inters matcher och resultat, är ju mycket stolt över min Zlatan som levererar som vi bestämt! Keep up the good work darling!!:)
Höll ju tummarna för vårat favoritlag här på hemmaplan i deras bortamatch idag, men det gick inte så bra tyvärr. Dock spelade ju inte våra favoriter eftersom de varit alltför busiga på senaste. Men på lördag är det nya tag å då har de ju deras största fans i publiken på första parkett!! Haha!!

Träffade en gammal kompis från ett liv för länge länge sen i fredags. Det var faktist trevligare än senast, och jag fick frågan om jag var ihop eller inte. När jag sa att jag var singel svarade hon "vad tråkigt" med en medlidsam min. Jag sa på en gång med all ärlighet " nej, verkligen inte! Jag är så lycklig singel å har ett helt underbart singelliv! Vill inte ha det på något annat sätt just nu!" Å det kändes så himla bra att få säga det, varför måste man vara olycklig och sorglig bara för att man är singel?! Jag får ju göra precis som jag vill, klart man är glad för det! Leve singellivet!! Tjohoo!!:D

Söndagens ego: Jag ser "frisk och sund" ut (annat ord för tjock? haha!) och jag är vacker! Så det så!! :D

image13

                                           The Partypinglers!!!

Just lovin´ the game,,,;)

Jag älskar fotboll! Spännande spel, närkamper, fysisk kontakt, vältränade kroppar, svettigt, mycket känslor,,, aaaaah! Kan det bli bättre? Tror inte det. Men även om jag älskar fotboll så har jag inte full koll på allt som rör fotboll,, så nu har jag bestämt mig för att bli fotbollsexpert. Har nämligen kommit på vilken uuunderbar värld som fotbollen döljer,,,;)
Trots att vissa spelare är ruskigt självgoda så finns det en dragningskraft till spelet (?) som får mig att skita i principer och bara vilja gå ut på plan och ge gärnet med bollen! God daaaaamned säger jag bara!!! 

Sååå, på tisdag blir det CL-match med Zlatans Inter, ska bli mycket spännande. Ifall den matchen inte är kul finns det en match med Man U som går samtidigt, men Zlatan brukar ju sällan göra mig besviken!! Ikväll spelar Barca, men av en eller två anledningar så stannar Fotbollsexperterna hemma ikväll, å det är nog lika bra! Haha! Detta kommer att bli en höst full av närkamper, röda kort, cykelsparkar och svettiga spelartröjor som helst tas av innan omklädningsrummet till min stooooora förtjusning!:) Å även om jag är en novis så kan jag sannerligen säga efteråt vad som var höjdpunkten i matchen! Ett tränat öga för sportögonblick har jag minsann!! Hihi!

Livet är en fest!:)

Det känns som att det blir galet, galnare och galnast som får sammanfatta veckan som var. Tentapluggstress varvat med fest till gryningen, men fy tusan vad sjukt kul det var!!
Tentan skrev på onsdagen, känns som att det kan gå exakt hur som helst. Chansade på massor, så jag kan lika gärna ha VG om chansningarna går hem, som U om de inte gör det,,så det ska ju bli spännande att veta. Men mina förhoppningar är obefintliga och jag är inställd på omtenta!
På onsdagkvällen bjöd Titti på gott födelsedagsfika och vi bestämde oss för att gå ut å ta en öl. Det blev O´Learys där de passande nog visade CL-matcher, så det var mycket folk där också. Träffade favvisskottarna men blev dock väldigt besviken över att snyggingen färgat håret i en inte alltför snygg hårfärg,, whywhywhy?! Re-do!! Vi bänkade oss iallafall på toalettplanet och så började ölbeställningarna,,, den där "en öl" som vi skulle dricka blev istället 10 gissar jag,,, jag, Karo, Vikkan och Anton körde på hårt och flyttade oss till nedervåningen när de stängde restaurangen. Där blev det röj på dansgolvet, fler kannor öl och trevliga möten. En riktigt tok kul kväll där vi sjöng fint och blev BFF´s med en av vakterna!:)
Å skojjigheterna fortsatte på torsdagen då vi hade våran egna tentafest, den tog plats hos Titti och sen gick vi på soppan på Oscars där vi sammanstrålade och tillförde festen till våra Sporttech-vänner! Ännu mer öl å sen gick vi på Plaza där det var jättemycket och roligt folk och även där blev kvällen lyckad! Avslutades med Lizas scrambled eggs-special på natten,,,;) å det blev rätt sent så föreläsningen på fredagen blev bortprioriterad för sova istället!
På lördagen körde vi istället Le Grande Finale med fest hemma hos Lina och sen gick vi till Sporttech-Jim där resten av SP:arna satt. Även denna gång kom festen med oss och det blev en trevlig tillställning! Vi gick nu på O´Learys där det blev riktigt skoj. Lagomt med folk och trevliga möten även där,,,;) Ingen av oss ville avsluta kvällen, så vi gick till Subway och köpte massa cookies och sen hem till Lina för efterfest. Där blev det vin, julté, cookies, pizza, snacks och massa bra musik till klockan var halv 7 på morgonen och vi kände att det var dags att gå hem å sova,,, men så sjukt kul,, hur är det möjligt att alltid ha det?!
Söndagen spenderade jag å Karo med att kolla på tokspännande fotbollsmatch. Vi kände ju att vi var tvungen att ge våra vänner skottarna lite stöd å satt på bästa platserna å hejjede! Å vilken match det blev, pojkarna var mycket duktiga, om än lite busiga, men mål och vinst blev det iallafall! Tjohoo! Därmed hade vi dessutom uppfyllt ett till av sommarens mål, att gå på fotboll. Sista hemmamatchen blir om 2 veckor, å den är redan inplanerad!:)

Ny vecka nu,, å ny studentfest imorgon. Klart att man ska dit!!:D Blir ju förvånad om det inte blir lika kul som det brukar,, taggad till tusen är man iallaf! Hihi!

Jag antar att det är bara när man är student som livet kan vara såhär,,, så man får ju passa på att hinna med alla galna saker nu! Jag erkänner att mitt pluggande blivit lidande av att andra saker blivit prioriterade, men jag är inte orolig. Allt löser sig tillslut, å jag pluggar nog bäst under press! Och jag skulle inte byta bort alla veckans skratt för allt i världen!!

Dagens tråkiga/kram;
♥ Fick tyvärr vara budbärare med ett tråkigt budskap till underbar pingla igår. Inte kul alls, men sanningen måste fram. Tyvärr förvärrades allting av att en annan person inte hade sagt sanningen först. Så onödigt och tråkigt. Tänker massa på dig gumman, och saknar dig!!!!

Bara en månad kvar!!!

Det är så vackert! Gissa om jag längtar!!!:D


image12

Total avsaknad av disciplin!

Jag är bara så otroligt omotiverad att plugga inför denna tenta! "Vetenskapsteori & Metod, fördjupning" heter kursen så fint. Tråkigt, svårt och ointressant är vad det är egentligen! Visst, jag förstår att det är viktigt till c-uppsatsen och om man vill forska vidare, men det är bara så trist! Jag är dock glad över att jag har denna kurs nu, å inte sist på terminen i december!
Planen var ju att plugga mycket på en gång,, å det har ju spruckit. Tentan är på onsdag och det kommer med största sannolikhet att bli min första omtenta efter det. Finns nog inte en möjlighet att jag kommer att klara den. Tyvärr, men så är det. Och när jag redan innan tentan känner så, är det ju ännu svårare att motivera sig till att plugga.
Idag är det ju söndag och en alldeles ypperlig dag för plugg hela långa dagen. Jag vet inte riktigt vad jag gjort idag,, men inte så mycket pluggande som planerat iallfall! Lite har jag ju läst, men inte i närheten så mycket som jag skulle behöva. Istället kommer man ju alltid på 100 andra saker som är så mycket viktigare, as always!
Det blev ju lång sovmorgon till att börja med eftersom Partypatrullen var på G igår igen. O´Learys å öl blev det! Trevligt som bara den, tyvärr syntes inte Den Vackra Mannen till igår,, kommer jag någonsin att få se han igen?! Efter krogen blev det XL-kebeb med Kandy, som det ska med andra ord!:) Å som vanligt sitter jag uppe lååångt efter det att jag kommit hem på natten, fattar inte vad jag gör, inatt somnade jag väl vid halv 5,, 2,5 h efter det att krogen stängt,,, men det finns ju så himla mycket viktigt att göra då med tydligen. Jag tog och ringde upp Norge och fick höra hans ljuva stämma,, å det var ju riktigt trevligt iallafall! Måste nog åka utomlands snart,,,;)

Fick veta idag att jag har blivit antagen till att bli samtalsledare för projektet "Ellen" genom Rädda Barnen. Det är samtalsgrupper om Barnkonventionen med 14 åriga tjejer, en kväll i veckan under 10 veckor. Ska bli jättespännande och intressant! Utbildningen är i helgen, sen ska vi ut å rekrytera på skolor! Skoj!!:)

En sak som dock har förgyllt min dag är Kents nya singel "Ingenting". Fick den igår av en vänlig själ som jag delar intresset med. Tack M!!:) Den fastnade och det bådar gott inför skivsläppet! Bara en månad kvar nu!!:D

Jag kan ju avsluta detta inlägg med att citera kursen i ett nötskal: "En standardavvikelse är kvadratroten ur medelvärdet på observationernas kvadrerade avvikelse från medelvärdet". Jag ska aldrig någonsin bli statistiker!

Dagens grattis:
♥ Fina Titti fyller 26 år imorgon!! Tjohoo och grattis gumman!!:D 

The roof is on fire!!

Vad skulle du ta med dig från ditt hem om det började brinna? Jag kan svara på den frågan nu.
Jag började känna en konstig lukt i lägenheten och försökte lokalisera den,,, inget i trappuppgången och ingen i min lya,, hörde massa liv utanför huset och blev hyfsat paff när jag kikar ut å ser fullt pådrag från räddningstjänsten, ambulansen och polisen här utanför! De var på väg in i mitt hus!! De rationella tankar som flög genom mitt huvud var: OM det brann mycket skulle de ha hojtat att jag var tvungen att ta mig ut, jag gick ju ut på balkongen å alla såg mig, men ingen sa något. OM det brann mycket skulle jag känna brandrök. OM det brann mycket tror jag att grannarna skulle ha varnat redan.  Så jag drog slutsatsen att det inte brann så mycket, men var ju ändå hyfsat nervös,,, jag tänkte att jag måste ju vara beredd ifall brandmännen knackar på och jag måste kasta mig ut ur lägenheten,, så jag klädde på mig anständiga kläder (ifall jag inte skulle få återvända till lyan) och ringde till Karo som skulle komma och möta mig. Jag packade ihop min dator (ifall det skulle komma in vatten i min lya så ville jag ha min viktigaste pryl skyddad! Dock lämnade jag den kvar.) tog min väska med mobil, digitalkamera och nyklar och gick ut. Möttes av brandmän som sa att det inte var någon fara, ingen brand, bara en kvarglömd kastrull med olja. En rökskadad lägenhet men faran var över.
Såå, det jag skulle rädda är alltså datan, kameran och mobilen. Lite teknikfreak. OM det hade varit en tokbrand hade jag ju såklart stoppat väskor och påsar fulla med fotoalbum och kära prylar, men mitt ofantligt rationella och logiska jag sa ju att så inte var fallet. Å som jag hade rätt.
Action i lagom mängd är ju alltid spännande,, fick ju se ett gäng brandmän iallaf. Inget ont som inte har något gott med sig!;)
http://www.op.se/parser.php?level1=2&level2=352&id=820553

Expedition fjällvandring!

Det var en gång 6 glada studenter, en snygg brandman och två jyckar som kom på den briljanta idéen att de skulle ut på fjällvandringsexpedition! Rutten var planerad, utrustningen inköpt (eller lånad) och maten inhandlad! Vi åkte i karavan till Storulvån och möttes direkt av regn. Ryggsäckarna vägde allt mellan 10 och 23kg och vi påbörjade vandringen på fredag förmiddag. Efter första stigningen var alla tvungen att klä av sig några påbylsade klädesplagg eftersom vi höll på att svettas ihjäl,,, Dagens vandring var planerad till Sylarna, en sträcka på 16 km. Piece of cake tänkte vi!:) Hihi! Regnet ville inte avta, men med regnkläder på och sopsäcksskydd på väskorna så gick ju det fint också. Jyckarna trivdes bokstavligen som fiskarna i vattnet och tog varje chans de fick att bada! Vi andra knatade på, men snart började diverse krämpor att utvecklas,, mina knän ville inte klättra uppför stigningar, flera rumpor och fötter sade ifrån, så när vi kom fram till Sylarna fjällstation var vi trötta, hungriga, blöta och inte alls sugna att sova i tält. Så vi tog därmed beslutet att ta in på fjällstationen den natten istället! Ulli lyckades pruta ner ockerpriserna de hade, och vi fick, lyckliga, ett rum!:)
Väl installerade blev det bastu och torra varma kläder, matlagning och förtäring av Manges vindunk,, smakade otroligt fint efter den strapatsen!;)
På lördagen bestämde vi vid frukosten att 2 dagars fjällvandring fick räcka, så planen ändrades till att vi skulle gå tillbaka till Storulvån och vara nöjda med 2 dagar! Det var ett klokt beslut då krämporna accelererade enormt under lördagens vandring! Så det var ett gäng lyckliga vandrare som efter några timmars vandring korsade mållinjen i Storulvån! Men oj så trevligt vi hade det!! Lördagen bjöd även på mycket fint väder och det gick att njuta mer av expeditionen än på ditvägen! 3,2 mil senare och en rejält mör (men förhoppningsvis fittad) kropp styrde bilden mot Ösd!
Istället kollade vi på Zlatan och c/o i fotbollsmatchen mot Danmark. Öl till det blev det såklart, och sen gick Partypatrullen ut på O´learys för att fira lördagen och se vackra människor!:)

Helgens solstrålar:
♥ Underbart fjällvandrargäng! Jäääklar vad duktiga vi var, jag har nog dessutom lagt på många år på mitt liv! Mycket skratt!!:D
♥ Så många snyggingar som vandrade i fjällen!!!! Trodde jag inte! Måste nog göra detta oftare! En hel massa hurtbulle-hunks mötte vi längs vägen!:D
♥ En albinoälg var ett extraordinärt inslag på vidderna! Om Ullis önskan slår in betar den nu på lägdan i Töva!;)

Å till sist,,,
♥ Världens bästa Erykah fyllde 28 år igår!!!! Hipp hipp hurrrrrraaaaaaa!!:D


Vackraste vackraste!

Ikväll på O´Learys såg jag det vackraste vackraste,, allt var vackert, ett fint ansikte med ett strålande leende och ögon som lyste,,, jag blir argargarg på mig själv för att jag inte gick fram och sa det jag i ärlighetens namn ville säga! Jag skall leta dag och natt tills jag finner dig!!! Var så säker!

Candy for my eyes,,,:)

Studentlivet börjar med 110% på en gång,,, men kul som bara den är det!! Att kursen är tråkig och tentan redan är om 2 veckor förtränger man när vännerna är underbara och det vankas galej! Återförening/back to school/terminstart,, allt är egentligen bara ett annat ord för en anledning till fest! Å det köper jag gärna!;)
O´Learys i tisdags blev det, mycket roligt folk, även om kollen på läget inte var helt hundraprocentig så var det ändå jäääkligt kul! Mycket fint att titta på å prata med fanns det där också. Även många trevliga återseenden! En spontan nummerutdelning också, få se om det ger något resultat,,hihi!
Såklart sa vi att vi skulle vara lugna på onsdagskvällen, trots att det var terminens första nation. Å såklart gick vi ut ändå. Mycket spontant och mycket kul! Några icke alltför goda drinkar hos Karo innan vi trippade ner till Marité på klacketiklackarna. Där blev det ännu fler trevliga möten, och ännu mer ögongodis,, I like helt enkelt!!:D Upprepade möten från tisdagskvällen blev det också, och den där nummerutdelningen kan kanske vara en hit! Få se!!;)  

Höstterminen har börjat lovande och mycket spännande! Jag ser verkligen fram emot fortsättningen!!:D
Nu vankas det fjällvandring i 3 dagar,, understället ska på och fleecetröjan är nedpackad. Är lessen över att jag missar min Zlatan på lördag, men förhoppningsvis får jag jubla vid radion istället, om fjället bjuder oss på bra täckning det vill säga,,, Kommer nog längta efter min varma säng i helgen, men man måste ju vara lite aktiv ibland också,,;) Ska tänka på den snygga och vältrimmade kropp som kommer att vara resultatet efter denna fjällvandring,, och le stort!:D Haha!!

Sthlm, galej & trevliga möten!

Så tog jag tåget ner till den kungliga hufvudstaden för att fira min kära systers 30års dag! Fick några dagar i Sthlm, alltid trevligt, å det innebär ju som vanligt strosa på stan, fika, äta god mat å umgås med trevliga människor! Som det ska vara med andra ord!:)

Det stora partajet var planerat till lördagkvällen, å alla förberedelser var gjorda; rätt smycken, strumpbyxor, ögonfransar,, jag fick leka make up artist och sminka huvudpersonen, å hon blev ju både snygg(are) och nöjd så det var ju bra!:)
Vi begav oss till Läckerbiten och där blev det välkomstdrink, mingel, buffé och sen wild&crazy dans på dansgolvet! Var kanonkul och kul att få ansikten till alla Mias kompisar man har hört om!!
Agerandet av personalen på haket var ju inte helt som man önskade, och det utlovade löftet att få hålla på till 1, blev helt plötsligt kvart över 12 istället,, så vi gick lite snopna därifrån, men tänkte att vi hellre lägger pengarna på hårdrocks-Kellys istället! Å där var ju ölen billigare än jag vet inte vad,, så där blev vi kvar. Tyvärr råkar man titt som tätt ut för människor som tycker att de har rätt att ta sig friheter som de inte alls har. Det råder strikt nolltolerans på tafsning på min rumpa, så jag marsherade till vakten som var världens bästa vakt och slemmet blev ett minne blott inne på K! Rättvisa var skipad! High five!
Å en 30årsskiva kan ju inte bara sluta sådär när krogen stänger,, så såklart blev det ju efterfest!! Vi tog taxis till gräddhyllan på Öfvre Östermalm och där blev det Smirnoff Ice, öl, chips och Journey in på småtimmarna. Jag var faktist först i säng, då var klockan halv 6, å då var jag rätt nöjd,,;) hade varit en lååång kväll! Men oj så trevligt!!:)
Å på söndagen var det bara att springa till tåget och säga Sayonara Sthlm,, see you in november!

Har haft flera trevliga möten under denna Sthlmsvistelse,, fick ju äntigen träffa underbaraunderbara Emma som nyligen blivit Sthlms-bo. Först en fika på stan och stros i mysiga butiker på Söder, å sen gjorde hon ett tokskönt gästinhopp på  festen! Hon och jag ägde på dansgolvet!! Ha ha!!:D
Ett trevligt rendez-vous med bekantskap från Oslo blev det på fredagkvällen. Att en pub i Sthlm ska vara så svår att hitta blev ju nästan lite komiskt, men tur att Max finns iallaf!;) Hihi!! 
Flera andra trevliga människor förgyllde helgen, alltid kul med nya bekantskaper!:)

Nu är sommarlovet slut och allvaret satt igång med föreläsning idag. Dagens guldkant var ju såklart att träffa alla underbara klasskompisar igen efter sommaren!! Saknat mååånga!! Å fick även tillbringa kvalitetstid ikväll med Erykah å se på "Simpsons the movie", kalaskul!!:) Fick känna på stormagen när den sparkade lite,, häftigt!! Hon är vackrare än vackrast, min Erykah!!♥
Nya tag imorgon, då ska det prommas och pluggas! Here we go!:)

                image11
                                      Glaaaaada pinglor på fest!!:)

RSS 2.0