Höga toppar och ljupa dalar,,,

Yran är nu över, skönt! Min kropp behöver återhämta sig! Behöver vara utan alkohol ett tag och behöver sömn! Men som vanligt infinner sig alltid ett antiklimax när allt roliga och intensiva är över. Gick genom stan och stråket med Karo idag. Lite folk, bortstädning av allt, utförsäljning av maten i tälten, nermontering av scener,, snart är alla spår av yran borta i stan.
Jag brukar ju alltid vara duktig å se de artister som jag har planerat, och likaså detta år. Det blev ju som jag skrev tidigare Moneybrother på torsdagen, på fredagen blev det några låtar av Timbuktu, sen kaxiga och sköna the Hives å sist Sahara Hotnights. Lördagen blev det underbara och rockiga Mando Diao och sen the Ark. Jag fick helt klart valuta för mina 850kr som biljetten kostar! Känns bra såhär efteråt!;)

               
                                 Alltid en eminent fotograf!;) Liza was there!

Helgen har innehålligt både höga toppar och djupa dalar. Jobbigt att bli så påverkad av saker, men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Det tråkiga är bara när dalarna är djupare än vad topparna är höga. Ok om jämställdheten mellan dessa finns, men annars kan det lätt bli för jobbigt! Just nu vill jag sova bort vissa saker som gjorde ondare än asbest, och vakna till en ny morgon imorgon. Jag hoppas att det är lite sol då, just nu regnar det, har gjort det flera gånger idag.  

Jag har haft min kära syster på besök över helgen, underbart! Alldeles för sällan vi träffas tyvärr!! Hon fyller år på torsdag,, shit vad gamla vi börjar bli,,,;)  image9
                                                Sweeeeeet sister!!:)

Nu ska jag sova och drömma om Gustaf Norén å hans ljuva stämma,,, Me like!

Jag å KENT den 16-17 november!!!:D

Nu är biljetterna bokade!! Tjohoo! Efter gardering med både internet, telefon och privat kontakt på turistbyrån finns det nu hela 12 biljetter bokade i mitt namn,,, hihi bra med säkerhet,,;) Får väl sälja de övriga dyrt på nätet! Den 17 oktober är det redan planerat lång Kentkväll med inpluggning på nya skivan,, sen är det en månads uppladdning inför konserterna! Underbart!!!:D

Första konsertkvällen på Yran igår! Det blev underbar magglädje med Moneybrother! Mycket mycket bra!! Hans spelning gav mig liknande lyckokänsla som efter en Håkan Hellström-konsert. Inte riktigt lika bra, men nästan! Idag lyser solen och efter 5 timmars jobb ska lillklänningen på å jag å Karo ska blanda drinkar! Kommer att bli en underbar kväll har jag på känn!;) Give me some smiiile!

I need a cure!

Mötet kom tidigare än väntat,,, men nu efteråt är jag mest arg. Jäkla kille. Varför måste han vara så himla trevlig å ändå helt knäpp å ignorerande? Å varför måste han vara så fin så att jag blir knäpp?! Jag vill ha ett botemedel mot leendet! Jag blir arg när han inte ens kan se på mig när han pratar med mig! En aning frustrerande. Och ändå är jag mest arg på mig själv för att jag blir så glad när jag ser han,,, jag vill inte bli så glad, men jag kan inte hjälpa det. Fanfanfan. Give me a cure!!

Så var festen igång,,,;)

Stråkethelgen är över och härmed är Yranveckan officiellt igång! Såklart blev det stråketpremiär i fredags, vi började med mycket trevlig grillfest hos Anna B, med en massa rock på det!;) Jag fick mess från Stina att hon var i stan så träffade henne inne på stråket, sååå kuuul!!:D På lördagen hade Linda fest och Lina var i stan över helgen, kalaskul!!!! Vi dansade/luftgitarrade till Paradise City och jag propsade ju såklart på att The Killers skulle spelas, högt, mycket och hela tiden,,,hihi! Jag ville absolut gå in tidigare, på fredagen hade vi bara varit inne i en timme innan de stängde, å jag hade ju inte hunnit sett några snygga killar,, går ju inte för sig!;) Men tyvärr kom vi inte ut så mycket tidigare denna kväll heller,, det skyller jag på Linas sprit, som var väldigt nödvändig att dricka,, hrm! Vi hamnade i Arctura by the sea´s tält. Vi å alla 50 åringar kändes  det som,,, men det var skoj, å när stråket stängde gick vi på Bishops istället, måste ju få ut mest möjligt av kvällen!;) Sen blev det nattamat å glass på McD och hem till Johan med all mat. Vi satt där hela gänget och lyssnade på musik (mer Killers,,,;)) och kollade på kort. En party crasher dök upp, alla trodde att han kände nån i sällskapet, men det visade sig att han inte gjorde det. Alla undrade vem han var,, men han var ju trevlig å social å fick oss att skratta mycket, det kanske är så man ska göra, bjuda in sig själv, lixom!;)
Söndagen bjöd äntligen på sol och tillfälle att ligga ute lite. Jag å Linda låg och fantiserade om all möjlig mat som vi var sugen på och det slutade med att hon bjöd mig på middag, potatisgratäng (med massssa vitlök!) och kyckling. Underbart gott!!

Söndagkvällen tillbringade jag i parken med Anna, Johan, Jesper & c/o med lite vin å sen gick vi in en timme på stråket. Mycket mindre folk denna kväll, vi passade på att ta O´learystältet där det alltid är 120 meter kö annars,,,

En påspringning på stan. Nervöst men kul, det är ju ganska ovanligt. Mycket blandade känslor,, fjärilar i magen och ett stenblock. Det känns som att det är mycket lättare att inte träffas,, allt rörs ju om när man ses. Men jag vill ju ses. Och jag gillar det vackra. Kanske får jag göra om det i helgen? Hoppas!

Jag åt tre glassar från kl 3 på lördagnatt till klockan 6 på söndag em. Gottgottgott. Och jag kan bara inte få nog av The Killers! Dom är bäst och musiken är bara så himla skön! Vill bara hoppa när jag hör Mr Brightside!  Underbarunderbarunderbar!!!:D


Lycka: 17 oktober!!!!

Pressmeddelande från Kent: Den 17 oktober släpps nya skivan!!!:D Titeln är "Tillbaka till samtiden". Turné följer med start den 4 november. LYCKALYCKALYCKA!!!!!!!!!

Har väntat länge nog på nytt Kent-material! Å som alla vet så den som väntar på nåt gott - väntar alldeles för länge!! Men nu är iallafall datumet spikat och nedräkningen kan börja! Ska bli så spännande! Att de skriver i sitt pressmeddelande att "...det är naturligtvis det bästa vi gjort" tar ju inte ner förväntningarna. Själv kan jag bara undra om det går att göra något bättre än "Mannen i den vita hatten"? Tror faktist inte det. Den är bäst och helt perfekt. Men jag ser gärna att de försöker!
16-17 november bokar jag in mig i Sthlm för dubbeldagar på Annexet och ren och total njutning! Jocke, Markus, Sami och Martin,  jag läääängtar!!!!image3

                                      Cooler than ice, hotter than hell!!

Thnks fr th mmrs!;)

Ja, tiden flyger verkligen när man har roligt. Har haft så galet kul denna Oslotripp att den kommer att bli mycket svårslagen!! Men det kanske inte är så konstigt med dessa underbara vänner, god glass, bra shopping, god mat, gott vin, underbart vackra pojkar och ett stort hjärta som bankar hårt för staden?

Fredagen bjöd på en supertrevlig grillfest hos Maria Ly. Silje och Maria T var också med. Thomas var grillmästare innan han stack iväg på jobb. Massa snack om gammalt och nytt blev det å vin därtill;). Underbart att umgås med Oslopinglorna igen!! När Anna slutade på jobbet mötte jag upp henne och gick hem. Till min förtjusning kom hennes fina lägenhetskompis hem från jobb då så det blev nattligt samtal i köket,, trevligt! Han meddelade att han tagit lördagen fri och de skulle ha fest i lägenheten på lördagen. Det gillade vi, passade bra ihop med våra planer!! Hihi! Så på lördagen blev det först fika på Grunerlökka med Maria Ly och Silje, sen en sväng på stan och sen hem och vaxa benen! Uppladdning med vin å Peppes pizza och festen var igång! Både jag å Anna hade nya klänningar kvällen till ära, partypinglor som vi är!;) Stackars Micke (aka kalsongkillen) skulle upp å jobba kl 04,30 på söndagsmorgonen men blev "övertalad" att bara ta eeeeen whiskey,, som blev en till, nån grogg, nån öl å säkert nåt mer. Men, men,, lika bra att köra på hårt istället för halvdant! (Vet inte hur det gick för han på jobbet, men inget plan störtade iallaf vad jag hört,,) Han hade förresten påpekat att varje gång han träffat mig denna vecka hade han varit halvnaken (när han sa detta stog han i kallingar å t-shirt i köket) men jag försäkrade honom att det gjorde iiingenting, var bara trevligt! Hihi!
Är det fest så är det å varken Anna eller jag är ju blyga för det! Riktigt bra partymusik spelades, mycket i min smak, thanx Axel!;) Det hände flera trevliga saker under kvällen, bland annat fick jag en ego-kick som jag kommer att leva länge på,,hihi! Fann ut att jag var tvungen att göra ett svårt val, liknar det med att välja mellan två glassorter som båda ser riktigt smaskiga ut,,, inte helt enkelt med andra ord!
Vi drog sen vidare till en annan fest, Anna vek av till hemligt möte så det var jag å grabbarna som entrade festen. Var väl halvhyfsat där, vi stannade ett tag innan vi bestämde oss för att leta redan på den gömda å halvhemliga klubben Blå (Helleny! Lite stolt över mig va?;)) och vi gick kringelkrokar och fick fråga flera efter vägen. När vi slutligen hittade dit var det för lång kö för vårat tycke så vi gick på en miniliten pub på Grynerlökka istället innan kvällen var avslutad, dock inte utan nyckeltrubbel,,, Under småtimmarna fick jag lära mig hur bagagehanteringen på Gardermoen går till, sen diskuterades skillanden mellan Mr Brightside och Mrs Brownstone och ett löfte om en skön söndag med Guns`n Roses konsert på dvd gavs, tyvärr fanns ingen tid till det på söndagen då jag var tvungen att packa ihop alla mina shoppingfynd och sen bege mig till Maria Ly och parken med lite iskaffe och den traditionella påsen boller innan jag traskade till tåget och tackade för mig i Oslo för denna gång. Suck!!
Varför går tiden alltid så himla fort när man har roligt? Men jag har ju lite saker att leva på ett tag nu,, av någon anledning händer det alltid en massa galna saker när jag å Anna träffas å festar,,mycket tok!! Men det är ju rätt roligt också!;) Jag läääängtar tillbaks redan! Det ska inte få gå ett helt år innan jag besöker underbara Oslo nästa gång! Tack Anna, Maria, Silje å Maria! Ni är bäääst!! :D
Thnks fr th mmrs!:P Ha ha!! Ha det!image2

                      Liza&Anna - De alltid leende partypinglorna!!;)

Shopaholic!!!!

Yes,, så är det,, resväskan kommer att väga massor när jag åker hem på söndag,, men det är det värt!! I onsdags blev det inte så mycket shoppat, blev ju nästan lite orolig! Men jag tog lugnt igen det igår å idag! Hittills har det blivit 2 par skor, underkläder, en munkjacka, en klänning, 2 väskor, 2 halsband, badrumsgrejs, hårprodukter, läppmojs, 2 putevar (kuddfodral;)), kakeldekor,,, har säkert missat nåt också,, men det finns ju en hel del att shoppa här, åsså kan jag ju tillägg att det mesta är köpt på rea, så så fasligt dyrt har det inte alls blivit!;) Smart shopaholic är jag minsann!!
För övrigt måste jag upprepa hur uuuunderbart Oslo är!! Har varit på Grynerlökka, Majorstuen, Aker Brygge, Karl Johan å alla andra ställen jag ville gå på. Mycket glass har det även bivit,,,;) Å så många snygga killar här finns! Nu när jag frågar nästa gång vart alla snygga killar är, vet jag att de är här i Oslo,,,och de är all over the place!!! Igår när jag å Anna gick på Byporten shoppingsenter var det en så otroligt snygg vakt där (ordet snyggvakt har fått en heeeeelt annan betydelse, jag lovar!!) att jag funderade på att snatta något bara så att jag skulle få träffa han! Å överallt på stan möter man dem, snyggingarna!! Jag gillar läget helt enkelt! Tyvärr har jag inte fått sett så mycket av snyggingen som bor här, han jobbar kväll så sover när vi kliver upp å går till jobbet innan vi kommit hem,,, trist! Men jag hoppas att han är ledig i helgen så man får se han lite mer då!;) Jag å Anna hade värsta planen när vi kom hem från Delicatessen i onsdagsnatt, att om han satt uppe skulle vi ta ner vindunken å fylla upp han,,, tyvärr sov han! Dock fick jag se en annan schysst halvnaken kropp nu när jag kom hem,, en av killarna som också ser bra ut kom precis ut från badrummet när jag klev innanför dörren. Tyvärr blev han nog lite blyg och rusade in på sitt rum å klädde på sig,,, hoppas att han inte gjorde det för min skull, för mig hade han gärna fått strutta runt i sina kalsonger!!
Ikväll ska jag till Maria och grilla och dricka vin. Förhoppningsvis kommer Silje och Maria T och kanske några fler gamla Vero jenter också. Solen lyser och det kommer att bli en väldigt trevlig kväll har jag på känn.
Me Löööööve Oslo!!!!:D

Uuuundebara Oslo!!!

Befinner mig i underbara Oslo nu! Kom i morse å Anna mötte upp mig. Natten spenderade jag på tåget, i samma kupé som 2 snarkande människor,, men jag lyckades sova hyfsat ändå, dock med riktigt ont i ryggen i morse,, på tåget mellan Ösd och Sthlm blev jag kompis med en 16 årig pakistanier/ryss, han var väldigt charmig å lättsam å trodde att jag var 18,,, hrm,, jaja,,,
Idag har vi strosat på stan å bara insupit Oslo-isk atmosfär. Jag hade fjärilar i magen i morse när jag klev av tåget, älskar verkligen denna stad!!! En tripp in på gamla goda Vero på Oslo City å mötte upp Maria när hon slutade, mycket trevligt att ses!!! Ikväll ska vi på Delicatessen, väldens godaste tapas-ställe, å dricka lite eller mycket vin hoppas jag,,, hihi! Maria T och Silje ska också med, ska bli kalaskul!!

Anna bor förresten med massa söta killar!!:D I like! Har sett flera bara överkroppar å en särskilt söt kille som jag konverserade med i köket i fm. Verkar lovande!;) Att alla är typ 21 år bryr jag mig inte om,, är ju på semester ju!! :D Tjohooo!!

Sunday, sunday

Söndag. Dagen efter lördag. Lördagskvällen bjöd på galej vid brandstationen. Inte ett dugg laddad och ingenting i garderoben gick att använda. Jobbigt med bad clothes-day. Lyckligtvis fixade Karin mitt hår platt och det blev långt långt! Alltid något man var nöjd med! Vi njöt av Kent och bestämde att vi ska ha en Kent-kväll där vi listar en Kent top 10, eller top 20 om vi inte kan bestämma oss. Vi bestämde även att vi ska ha en Him-kväll, så att jag ska bli introducerad i Karins favvisband. Musik är underbart och nödvändigt!
Kön på Marité var även den mycket lång, men trägen vinner och vi kom in efter en inte allt för lång tid.
Marité bjöd på ett vackert leende. Det vackraste.
Söndagen har bjudit på många söndagstankar. Hur, när och varför,,, dåligt väder har förstås bidragit till dessa. Jag behöver lite sol nu. Tyvärr visar väderprognoserna att regnet kommer att fortsätta falla.

Det jag kan konstatera efter denna helg är att mina vänner är underbara och det viktigaste! Kent är verkligen ren och skär lycka koncentrerad i toner och ibland slår önskningar tidigt på morgonen in. Anna L åkte hem idag, men henne återser jag på onsdag i Oslo. Imorgon kommer Anna B hem från Göteborg, ska bli superskoj att träffa henne! Nu plockar jag fram glassbyttan från frysen, tar täcket till soffan, myser ner mig där och längtar till en brygga. Fint sällskap här i soffan hade varit som topping på glassen,,,;)

Famous last words

Någon sa hejdå till mig idag. Han ville att det skulle vara föralltid. Aldrig mer kontakt, någonsin på nåt sätt. Vad svarar man på det? Att få veta detta en halvtimme innan arbetsdagen började utgjorde inte det bästa förutsättningen för en bra dag. Istället fick jag ta med mig mascaran i väskan och sysselsätta mig med det mesta jag kunde för att inte tänka så mycket. Jag förstår hans agerande på ett sätt, men inte på ett annat. Har jag något att säga till om överhuvudtaget? Varför är det tvunget att vara konstant gällande, och inte bara för en period nu framöver? Är jag egoistisk för att jag vill ha kontakt? Orden känns så främmande från han så jag är tvungen att läsa meddelandet igen, men de står där och är sanna. Jag har förlorat en vän idag, en som betydde så mycket mer också,,,

Det ligger tomhylsor i parken, våra fötter är en meter över marken. Jag visste att du skulle bli stark sen, min hand i din hand när kapporna vänder efter vinden,,, Är du lycklig nu? Har vi tid innan allting tar slut?

Det känns som söndag

idag! Kanske för att det blev fest igår, å det hör väl inte till standardvanligheterna att man festar till på en onsdag å är ledig dagen efter. Men igår var det ju iallafall dags för sundsvallsäventyret!:D Å oj så skoj det var!! Kom in till stan vid 19 och då blev det fixning och på med "silverklänningen" och ner på stan å mötte upp Karo och Sandra. Jag hade ju hoppats att få se en skymt utav Vikkan också, men hon såg lite för långt ner i vinflaskan och var okontaktbar under resten av kvällen, men på jobbet var hon idag iallafall!;) (Kung i baren - kung på dagen,, eller hur var det nu?) Men vi pinglor som var med hittade iallafall ett bord inne i Daltonstältet väldigt strategiskt placerat så nära stora scenen som det var möjligt. Karo smugglade in hennes lillasyster med vänner och sen ska vi inte tala om den kriminella handlingen hon begick,, blivande socionom å allt,,,,!! Min träff med sundsvallskillen blev väl inte så lyckad, efter en ursäkt om att han var tvungen att gå till baren syntes han inte till så mycket mer, förns vi skulle gå på efterfest, då lät det genast intressant, men dissar du så dissar jag! What goes around comes around!
Istället lyssnade vi till röjjiga Rydell&Quick, alltid lika bra å mötte sen upp Joel med vänner. Var så kul att träffa han!! Å vi beslutade oss för att ha efterfest hemma hos honom, å som den goda värden som han är bjöds det på makaroner å stekt falukorv, världens godaste nattamat!! Rödvinet till var pricken över i:et!;) När Joel hade däckat begav sig jag, Karo, Fredrik och Karla ut å spelade fotbollsgolf klockan 4 på morgonen. Brilljant idé,,, Jag å Karla mot Karo och Fredrik,, och jag slår än en gång fast att jag har större vinsinne än bollsinne! Var helt värdelös! Vilket då medförde att vi förlorade ganska stort. Men trevligt var det! Så klockan sex traskade jag hem genom en öde stad. Från Östermalm till Korsta, det är en bit och det tar ett tag! Eftersom jag å Karo hade fått för oss att det var helg trodde vi ju inte att det gick några bussar, men det gjorde det ju visst upptäckte jag när jag nästan var hemma hos Linnéa och folk stog vid busshållplatsen för att åka till jobbet,,, jag fick dock sällskap hem: ringde upp Anna B som just hoppat på tåget till Göteborg, var ju tvungen att ge en muntlig lägesrapport efter nattens eskapader!
4 timmars sömn blev det, sen en sväng på stan och påhälsning på gamla goda Vero. Hann även med en glasstund med min partner in glasscrimes - Emma, vi besökte ett nytt italienskt café där de har äkta italiensk glass som verkligen var to die for,,, underbart!! Saknar Sundsvall lite,, när det är perfekt väder och gatufesten är igång vill man bara vara kvar där, helt klart en mysig stad!:)

Sömn har blivit alltiför överskattat denna vecka. Jag har på tre dygn sovit sammanlagt 14 timmar, känns som lite för lite, men tack vare att jag hållt mig aktiv och socialiserat mycket har tröttheten inte riktigt hunnit infinna sig. Men imorgon har jag sovmorgon, något jag är riktigt glad över. Ikväll blev det en öl på Brunkullan med Titti, Karo och Linda. Här njuter vi av varma sommarkvällar och trevligt sällskap med något fint att titta på!;) Jag försöker verkligen att carpe sommaren så mycket som möjligt! Imorgon blir det after work med vänner efter jobbet, mycket trevligt!

Nu ropar sängen på mig och det kan jag inte ignorera längre! Sweet dreams och sleep tight!

Gimme gimme gimme,,,

adventure!!!

Livet är kul just nu,, haft en bra dag på jobbet, igår vart det helkväll med Anna B å massa snack om alla (härliga)komplicerade saker i livet,,;) från News til min soffa å klockan blev över 2 innan jag kom i säng inatt. Men mycket mycket trevligt!:) Ikväll ska jag gå å glassa på gräsmattan på södragrön med trevliga vänner, vädret är kanon för en sommarkväll.

Äventyren börjar hopa upp sig nu,, imorgon bär det iväg till Sundsvall för ett gästinhopp där, öltält inför Gatufesten, jag, Vikkan å Karo ska röja till Rydell&Qvick och dricka öl i plastglas! Ska även träffa Sundsvallskillen över en blaskig öl,,(men han skulle dricka cider,, kärringdryck sa jag, han tog det bra,,hihi!) å det ska bli trevligt! Bara att återse kära gamla Sundsvall ska bli trevligt, lite shopping, träffa kompisar å sånt, mycket nice!!
På lördag blir det utgång med gänget här och Anna L som kommit hem från Oslo,, bara att festa med Anna är ju ett äventyr där allt kan hända, senast var det juldagen å skärtorsdagen,, båda helt galna kvällar!! Jag lääängtar!!
Nästa vecka åker jag dessutom på turné till Oslo, underbara underbara Olso!!:D Ska bli så himla kul, och Anna har informerat att hon bor i kollektiv med en riktig pudding, så det ska ju också bli spännande,,hihi! Alltså, massa massa äventyr under denna vecka. Fjärilarna hoppar till i magen och jag trivs! Som det ska vara med andra ord!! En vecka gjord för att go with the flow!;) 

TGI helg!

Nog har jag allt carpe sommaren denna vecka. Ok, blev ingen frisbeegolf för att det blåste för mycket, men fredagen stog för en hel del galna eskapader,,, började med after work på Plaza, alltid ypperligt och trevligt med aw-priser när man är fattig student! Dessutom var fredagsbonusen att Vix Scofield kom på gästinhopp från Sundsvall!! Given fest då! After worken fortsatte hos Anton där vi blev sittande ett bra tag, bland annat sysselsatte vi oss med att komma på porr/erotik alfabet,, allt gick bra utom bokstaven i,,, Tips på porriga ord på i får gärna lämnas! Men enligt våra undersökningar så finns det inga!!
Såklart gick vi ju på Bishops där ytterligare en ny vakt jobbade. Hela gänget fick visa leg, något som uppskattades bland pinglorna som var 30+,,;) I baren fick jag höra av bartendern att jag nu hade smakat på alla deras ale å han hade inget annat att erbjuda,, jag blev rätt paff å undrade hur det var möjligt,, vadå går vi hit ofta eller? Och känner dom igen oss?!;) Det blev ett glas av husets ale, helt ok, men inget slår ju Newcastle! Vi kollade runt med våra grannar som var diverse udda människor om de kunde något fint ord på i, men ingen framgång där inte. Såklart satt vi kvar våran rättmätiga halvtimme å var än en gång sist ut från B. Som det ska vara med andra ord,,, På vägen hem åkte vi brandbil och träffade på hyfsat skumma människor som inte kunde uttala Crocodile Dundee,, En mycket trevlig fredag med andra ord!
Lördagen blev dock en aning lugnare, jobb först i hela 4 timmar. Kvällens plan var grillning i badhusparken. De fyra som var med var jag, Karo, Johan och Anna. En envis fiskmås ville gärna smaka på vårat goda grillat men fick bita i smågrus istället. Vi satt och såg på när ett gäng grillade på en flotte och lyckades sätta eld på flotten. De var till och med tvugna att hugga sönder den för att släcka elden,,, men sen var elden under kontroll. Det behövdes inget ingripande från vår sida iallafall. Vi kom fram till att en sån flotte vore ypperlig att ha i sommar för trevliga fester och sjöturer, men eftersom tjejen är konstruerad så att hon måste sitta ner å kissa blir det ju genast ett problem hur man ska göra med alla de toalettbesök som krävs när man dricker öl! Vi kom fram till att vi hade minst tre frågor till flottgänget och skulle nästan ha kunnat gjort ett frågeformulär till dem, såklart skulle vi undersökt deras fantasi om porriga ord på i också. Lite action blev det också när vi såg en flykt/rånar/hångelbil. Vår fantasi skenade iväg, eller så var det bara min, eftersom de andra godtog hångelversonen, medans jag var mer inne på att det var en flyktbil från något rån som skulle ske,,, för det finns ju så mycket att råna i badhusparken,,,
Vi började avrunda kvällen när ett gäng grabbar kom och absolut ville umgås med oss, de ville spela kort, snurra flaskan, veta våran musiksmak,, ja de var riktigt sociala! Bjöd på lite skön musik som förde tankarna till mellanstadiediscon också! Vi funderade på om vi skulle göra ett gästinhopp på någon pub, men kom fram till att vi skulle lägga all energi på nästa helg istället, och istället gick alla hem till sig och sina två täcken och 5 kuddar.  

Ibland möter man människor som det bara säger klick med. Det behöver inte vara en kärlek, utan kan lika gärna vara ett klick på kompisnivå. Denna vecka gjorde jag det. En kalaspingla som man bara känner att man vill umgås mer med, riktigt kul! Kan man få för många vänner? Tror inte det!

Imorgon hoppas jag att jag får umgås med den bästa vännen, och att det är sol så man får ligga ute å glassa lite. Men först ska det bli skön sömn och sovmorgon. Är proppmätt efter grillning, öl, chips, ost och kex,, men oj så gott och trevligt det var! Snart kommer Anna till stan från Oslo också! Jippiiii!!:) Kommer att bli en bra nästa vecka!   


RSS 2.0