Högtryck!

Högsommaren med toksvettiga dagar och alldeles för varma nätter är här. Högtrycket har legat över Underbara Oslo i två veckor nu och jag vill aldrig att det ska försvinna. Att på arbetstid kunna ligga flera timmar i solen, åka och bada samt smörja in vackra kollegor i solkräm är en lyx förunnat undertecknad och jag gillar det skarpt!:D

Efter några dagar tillbringandes i Töyenparken, på takterassen och i knark-Olaf Ryesparken så är det nu dags för en enormt efterlängtad semester! Imorgon styr jag och Anna flyget till Bryssel, Belgien för en veckas festival- och storbyferie! Att i dagarna 4 få mingla med Killers, Coldplay, Kings of Leon, Metallica mfl mfl mfl får min numera brunbrända mage att hoppa och pirra! Jag längtar efter skitiga festivalbesökare i bara överkroppar, öl i plastglas (nej, inte egentligen, men ändå!), slappa festivaldagar, och musik musik musik!!!:D
Leggings och tillbehör är packat i väskan och jag hoppas att det utlovade regnvädret på fredag kommer att motas bort av solen för jag orkar inte packa med mina fina blommiga wellingtons!

Innan planet går imorgon ska jag i min blommiga klänning, nyslingade hår och rosa naglar njuta lite uteservering med mkt trevligt sällskap! Lökka är fullt av liv och jag likaså!:)

Nu byter jag språk till franska för en vecka och säger därmed på återseende, sola lugnt och njut dagen!:) Wiiiiiiiiiii!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0